• KlassenlehrerIn:
  • Schulstufe:

ECDL – Computerführerschein

01. Juli 2019

Der ECDL (European Computer Driving Licence) wird mit Unterstützung des Bundesministeriums für Bildung an vielen Schulen Österreichs angeboten (AHS, BHS, Berufs- und Pflichtschulen). Seit 6 Jahren können Schülerinnen und Schüler an der Mittelschule bzw. der Polytechnischen Schule Kössen freiwillig ihre IT-Kenntnisse im Rahmen der ECDL-Initiative zertifizieren lassen.

English in Action-EiA 2019

28. Juni 2019

English in Action 2019

From Monday June 24th to Friday 28th 2019 Sue, Vanessa and Matt, English native speakers and teachers together with our own teachers supported 44 pupils from NMS-Kössen (volunteers) to improve their knowledge of English. During this time they only had English lessons and since it was the second last week before their summer holidays they didn’t miss out on any exams.